Foglaláshoz és a szabad dátumok megtekintéséhez görgess az oldal aljára!

ÁRAINK MINDEN ESETBEN 2 FŐ SZÁMÁRA ÉRTENDŐEK!

A jurta alapvetően KÉT ÉJSZAKÁRA FOGLALHATÓ, mivel ennyi idő alatt tudjátok felfedezni a környéket megfelelően, de épp annyira, hogy még ne unjatok rá. Ez alól kivételt képez a Vasárnap éjszaka, amikor egy éjszakát is nálunk tudtok tölteni. Ha szeretnétek, természetesen lehetőség van kettőnél több éjszakát is nálunk tölteni, ebben az esetben egymás után több dátum lefoglalására van szükség.

HÉTKÖZNAP (2 éj)

Hétfő-Kedd vagy Szerda-Csütörtök esték

79 990 Ft

HÉTVÉGE (2 éj)

Péntek-Szombat esték, Ünnepnapra eső foglalások

89 990 Ft

EGYÉJSZAKÁS KALAND (1 éj)

Vasárnap este

39 990 Ft

NOMÁD HÉTKÖZNAPOK (2 éj)

Hétfő-Kedd vagy Szerda-Csütörtök esték 

Az opció választása esetén a dézsa és a szauna használata nem lehetséges, a helyszínt gyalogosan, kb. 15 perc sétával tudjátok megközelíteni a legutolsó személyautóval járható ponttól. Ebben az esetben nagykanizsai transzfert nem tudtok kérni! Ünnepnapra eső foglalásnál az opció nem választható.

Egyéb kedvezménnyel nem összevonható!
Foglalásnál a "Nomád hétköznap" bejelölésével tudjátok jelezni, ha így jönnétek!

55 990 Ft

TÉLI FELÁR

Október 15. és Április 15. között, az intenzív fűtési időszakban fizetendő, éjszakánkénti felár.

2000 Ft/éjEGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

Háziállat elszállásolása

Alkalmanként

5500 Ft

Gyermek három éves korig

Kérjük foglalásnál jelezzétek, ha így jönnétek! 

Díjtalan

Zalai ízek bekészítés

A jurtában érkezéskor vár egy kosár, amiben az általunk helyben, helyi alapanyagokból előállított termékeket találtok: egy könnyed vacsorához tésztát, medvehagyma krémet és szörpöt, a reggelihez pedig gyökérkenyeret, hagymát és házi tojást. (A 2023-as szezonra medvehagyma készleteink végére értünk, paradicsomszósz kerül helyette a kosárba!)

8500 Ft


Felhívjuk figyelmeteket, hogy a foglalás leadásával egyidejűleg Házirendünket elfogadjátok! Házirendünket az alábbi gombra kattintva olvashatjátok.


Az érkezés napján 15:00 és 16:30 között tudunk benneteket fogadni!
 Ennél későbbi érkezésre csak előzetes egyeztetés esetén van lehetőség!


FOGLALJ MOST, FIZESS KÉSŐBB!

Foglaláskor mindössze 10 000 Ft előleg megfizetésére van szükség (a foglalás leadását követő három napon belül), a fennmaradó összeget ráértek pár nappal érkezés előtt átutalni. A foglalás lemondására az érkezés előtti tizedik napig van lehetőség, ebben az esetben a befizetett összeg visszajár.


TUDNIVALÓK: Az alábbi táblázatban az érkezés napját kiválasztva tudtok foglalni. Értelemszerűen hétfői érkezést választva a foglalás hétfő és kedd éjszakára értendő, szerdai érkezést választva a szerda és csütörtök estéket foglaljátok le, pénteki érkezés estén pedig a péntek és szombat esték lesznek lefoglalva. A vasárnapi nap kiválasztásával pedig a vasárnap estét foglaljátok le. 

A FOGLALÁS LEADÁSÁT KÖVETŐEN KÜLDÜNK NEKTEK EGY AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÓ E-MAILT, MELYBEN MINDEN INFÓT MEGTALÁLTOK. KÉRJÜK NÉZZÉTEK MEG A SPAM MAPPÁT IS, MIVEL SOK ESETBEN OTT KÖTNEK KI EZEK AZ E-MAILEK!

FIZETÉSRE UTALÁSSAL VAGY PÉNZTÁRI BEFIZETÉSSEL VAN LEHETŐSÉG, SZÉP KÁRTYÁT SAJNOS NEM TUDUNK ELFOGADNI!