Foglaláshoz és a szabad dátumok megtekintéséhez görgess az oldal aljára!

ÁRAINK MINDEN ESETBEN 2 FŐ SZÁMÁRA ÉRTENDŐEK!

A jurta alapvetően KÉT ÉJSZAKÁRA FOGLALHATÓ, mivel ennyi idő alatt tudjátok felfedezni a környéket megfelelően, de épp annyira, hogy még ne unjatok rá. Ez alól kivételt képez a Vasárnap éjszaka, amikor egy éjszakát is nálunk tudtok tölteni. Ha szeretnétek, természetesen lehetőség van kettőnél több éjszakát is nálunk tölteni, ebben az esetben egymás után több dátum lefoglalására van szükség.

HÉTKÖZNAP (2 éj - 2 fő)

Hétfő-Kedd vagy Szerda-Csütörtök esték

79 990 Ft

HÉTVÉGE (2 éj - 2 fő)

Péntek-Szombat esték, Ünnepnapra eső foglalások

89 990 Ft

EGYÉJSZAKÁS KALAND (1 éj - 2 fő)

Vasárnap este

39 990 Ft

NOMÁD HÉTKÖZNAPOK (2 éj - 2 fő)

Hétfő-Kedd vagy Szerda-Csütörtök esték 

Az opció választása esetén a dézsa és a szauna használata nem lehetséges, a helyszínt gyalogosan, kb. 15 perc sétával tudjátok megközelíteni a legutolsó személyautóval járható ponttól. Ebben az esetben nagykanizsai transzfert nem tudtok kérni! Ünnepnapra eső foglalásnál az opció nem választható.

Egyéb kedvezménnyel nem összevonható!
Foglalásnál a "Nomád hétköznap" bejelölésével tudjátok jelezni, ha így jönnétek!

55 990 Ft

TÉLI FELÁR

Október 15. és Április 15. között, az intenzív fűtési időszakban fizetendő, éjszakánkénti felár.

2000 Ft/éjEGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

Háziállat elszállásolása

Alkalmanként

5500 Ft

Gyermek három éves korig

Kérjük foglalásnál jelezzétek, ha így jönnétek! 

Díjtalan

Zalai ízek bekészítés

A jurtában érkezéskor vár egy kosár, amiben az általunk helyben, helyi alapanyagokból előállított termékeket találtok: egy könnyed vacsorához tésztát, medvehagyma krémet és szörpöt, a reggelihez pedig gyökérkenyeret, hagymát és házi tojást. (A 2023-as szezonra medvehagyma készleteink végére értünk, paradicsomszósz kerül helyette a kosárba!)

8500 Ft


Az érkezés napján 15:00 és 16:30 között tudunk benneteket fogadni!
 Ennél későbbi érkezésre csak előzetes egyeztetés esetén van lehetőség!


FIZETÉS, LEMONDÁS:

A leadott foglalás megerősítéséhez előleg megfizetésére van szükség, melynek összege egy éj foglalása esetén 15 000 Ft, kettő vagy több éj foglalása esetén 30 000 Ft. Az előleg megfizetésére 24 óra áll rendelkezésetekre a foglalás leadását követően. Az előlegen felül fennmaradó összeget legkésőbb a foglalt dátum előtt 14 nappal szükséges megfizetni. 

Amennyiben az előleg vagy a teljes díj nem kerül megfizetésre határidőn belül, foglalásotokat automatikusan töröljük!

Ingyenes lemondásra az érkezés előtti 30. napig van lehetőség, ebben az esetben visszajár az előleg, illetve az esetlegesen ezen felül már befizetett további teljes összeg. 30 napon belüli lemondás esetén az előleg összege elveszik, azonban az esetlegesen ezen felül befizetett összeg visszajár. 14 napon belüli lemondás esetén a teljes díjat felszámítjuk! 

(A fenti feltételek a 2023.12.29. után leadott foglalásokra érvényesek.)


TUDNIVALÓK: Az alábbi táblázatban az érkezés napját kiválasztva tudtok foglalni. Értelemszerűen hétfői érkezést választva a foglalás hétfő és kedd éjszakára értendő, szerdai érkezést választva a szerda és csütörtök estéket foglaljátok le, pénteki érkezés estén pedig a péntek és szombat esték lesznek lefoglalva. A vasárnapi nap kiválasztásával pedig a vasárnap estét foglaljátok le. 

A FOGLALÁS LEADÁSÁT KÖVETŐEN KÜLDÜNK NEKTEK EGY AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÓ E-MAILT, MELYBEN MINDEN INFÓT MEGTALÁLTOK. KÉRJÜK NÉZZÉTEK MEG A SPAM MAPPÁT IS, MIVEL SOK ESETBEN OTT KÖTNEK KI EZEK AZ E-MAILEK!

FIZETÉSRE UTALÁSSAL VAGY PÉNZTÁRI BEFIZETÉSSEL VAN LEHETŐSÉG, SZÉP KÁRTYÁT SAJNOS NEM TUDUNK ELFOGADNI!