Foglaláshoz és a szabad dátumok megtekintéséhez görgess az oldal aljára!               

HÉTKÖZNAP  (2 fő)

Hétfő-Kedd vagy Szerda-Csütörtök esték

75 990 Ft / 2 éj

HÉTVÉGE/ÜNNEPNAP (2 fő)

Péntek-Szombat esték / Ünnepnapra eső foglalás

79 990 Ft / 2 éj

"EGYÉJSZAKÁS KALAND"

Vasárnap este

      35 990 Ft / éj

Háziállat elszállásolása

5 000 Ft / alkalom

Áraink minden esetben 2 fő elszállásolására értendőek, ellátás nélkül.

A dézsa és a szauna használata korlátlan, térítésmentes.


Születésnapot, évfordulót ünnepelnétek nálunk,
netán most fogod megkérni életed párjának kezét?
Akkor neked egy ÜNNEPLÜNK! kosárra van szükséged! 

A kosár érkezéskor már a jurtában fog benneteket várni, tartalma pedig egy palack bor és mindenféle földi jó, nassolni való, egyenesen a legjobb helyi termelőktől és kézművesektől. A romantikus hangulat megteremtéséhez bekészítünk még nektek mécseseket, hogy a dézsában és a jurtában is gyertyafény világítsa be az estéteket.

Neked csak annyi a dolgod, hogy foglalásnál megadd, milyen borral szeretnéd kérni a kosarat!

A szolgáltatás ára 12 000 Ft


A jurta alapvetően KÉT ÉJSZAKÁRA FOGLALHATÓ, mivel ennyi idő alatt tudjátok felfedezni a környéket megfelelően, de épp annyira, hogy még ne unjatok rá. Ez alól kivételt képez a Vasárnap éjszaka, amikor egy éjszakát is nálunk tudtok tölteni. Ha szeretnétek, természetesen lehetőség van kettőnél több éjszakát is nálunk tölteni, ebben az esetben egymás után több dátum lefoglalására van szükség.

TUDNIVALÓK: Az alábbi táblázatban az érkezés napját kiválasztva tudtok foglalni. Értelemszerűen hétfői érkezést választva a foglalás hétfő és kedd éjszakára értendő, szerdai érkezést választva a szerda és csütörtök estéket foglaljátok le, pénteki érkezés estén pedig a péntek és szombat esték lesznek lefoglalva. A vasárnapi nap kiválasztásával pedig a vasárnap estét foglaljátok le. Az érkezés napján 15:00-tól tudjátok elfoglalni a szállást, távozáskor pedig reggel 10:00-ig kell elhagynotok azt.

FOGLALJ MOST, FIZESS KÉSŐBB!
Foglaláskor mindössze 10 000 Ft előleg megfizetésére van szükség, a fennmaradó összeget ráértek pár nappal érkezés előtt átutalni.

A FOGLALÁS LEADÁSÁT KÖVETŐEN KÜLDÜNK NEKTEK EGY AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÓ E-MAILT, MELYBEN MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS INFÓT MEGTALÁLTOK. KÉRJÜK NÉZZÉTEK MEG A SPAM MAPPÁT IS, MIVEL SOK ESETBEN OTT KÖTNEK KI EZEK AZ E-MAILEK!

FIZETÉSRE UTALÁSSAL VAGY PÉNZTÁRI BEFIZETÉSSEL VAN LEHETŐSÉG, SZÉP KÁRTYÁT SAJNOS NEM TUDUNK ELFOGADNI!