Naptárunk október közepéig nyitva!

A jurta alapvetően KÉT ÉJSZAKÁRA, KÉT FŐ SZÁMÁRA FOGLALHATÓ: Hétfő-Kedd, Szerda-Csütörtök vagy Péntek-Szombat esti bontásban. Egy éjszakás foglalásra csak Vasárnap este van lehetőség. 

Amennyiben egyedül érkeznél, vedd fel velünk a kapcsolatot!  

Ha szeretnétek, természetesen lehetőség van kettőnél több éjszakát is nálunk tölteni, ebben az esetben egymás után több dátum lefoglalására van szükség.

ÁRAK:

HÉTKÖZNAP (2 fő számára)

Korlátlan dézsa és szauna használattal

/Hétfő-Kedd vagy Szerda-Csütörtök esték, Vasárnap este/

40 000 Ft / éj

HÉTVÉGE (2 fő számára)

Korlátlan dézsa és szauna használattal

/Péntek-Szombat esték, Ünnepnapra eső foglalások/

50 000 Ft / éj

NOMÁD HÉTKÖZNAPOK (2 fő számára)

Hétfő-Kedd vagy Szerda-Csütörtök esték

Az opció választása esetén a dézsa és a szauna használata nem lehetséges, a helyszínt gyalogosan, kb. 15 perc sétával tudjátok megközelíteni a legutolsó személyautóval járható ponttól. Ebben az esetben nagykanizsai transzfert nem tudtok kérni! Ünnepnapra eső foglalásnál az opció nem választható. 

Egyéb kedvezménnyel nem összevonható!

Foglalásnál jelöljétek be a "Nomád hétköznapok" opciót! 

28 000 Ft / éj

Gyermek három éves korig

Kérjük foglalásnál jelezzétek, ha így jönnétek, illetve azt is, ha szükségetek van utazó kiságyra, etetőszékre vagy babakádra!

Díjtalan

Háziállat elszállásolása

Kutyák, macskák, nyulak, tengeri malacok, stb. alkalmanként.

5500 Ft

Zalai ízek bekészítés

A jurtában érkezéskor vár egy kosár, amiben az általunk helyben, helyi alapanyagokból előállított termékeket találtok: egy könnyed vacsorához kézzel gyúrt tésztát, olaszos paradicsomszószt és üdítő szörpöt, a reggelihez pedig ízletes gyökérkenyeret és házi tojást a rántottához. 

8500 Ft


Az érkezés napján 15:00 és 16:30 között tudunk benneteket fogadni!
 Ennél későbbi érkezésre csak előzetes egyeztetés esetén van lehetőség!


FIZETÉS, LEMONDÁS:

A leadott foglalás megerősítéséhez előleg megfizetésére van szükség, melynek összege egy éj foglalása esetén 15 000 Ft, kettő vagy több éj foglalása esetén 30 000 Ft. Az előleg megfizetésére 24 óra áll rendelkezésetekre a foglalás leadását követően. Az előlegen felül fennmaradó összeget legkésőbb a foglalt dátum előtt 14 nappal szükséges megfizetni. 

Amennyiben az előleg vagy a teljes díj nem kerül megfizetésre határidőn belül, foglalásotokat automatikusan töröljük!

Ingyenes lemondásra az érkezés előtti 30. napig van lehetőség, ebben az esetben visszajár az előleg, illetve az esetlegesen ezen felül már befizetett további teljes összeg. 30 napon belüli lemondás esetén az előleg összege elveszik, azonban az esetlegesen ezen felül befizetett összeg visszajár. 14 napon belüli lemondás esetén a teljes díjat felszámítjuk! 

FIZETÉSRE UTALÁSSAL VAGY PÉNZTÁRI BEFIZETÉSSEL VAN LEHETŐSÉG, SZÉP KÁRTYÁT SAJNOS NEM TUDUNK ELFOGADNI!  


FOGLALÁS:

A táblázatban az érkezés napját kiválasztva tudtok foglalni. Értelemszerűen hétfői érkezést választva a foglalás hétfő és kedd éjszakára értendő, szerdai érkezést választva a szerda és csütörtök estéket foglaljátok le, pénteki érkezés estén pedig a péntek és szombat esték lesznek lefoglalva. A vasárnapi nap kiválasztásával pedig a vasárnap estét foglaljátok le. 

A FOGLALÁS LEADÁSÁT KÖVETŐEN KÜLDÜNK NEKTEK EGY AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÓ E-MAILT, MELYBEN MINDEN INFÓT MEGTALÁLTOK. KÉRJÜK NÉZZÉTEK MEG A SPAM MAPPÁT IS, MIVEL SOK ESETBEN OTT KÖTNEK KI EZEK AZ E-MAILEK!