Foglaláshoz és a szabad dátumok megtekintéséhez görgess az oldal aljára!

ÁRAINK MINDEN ESETBEN 2 FŐ SZÁMÁRA ÉRTENDŐEK!

A jurta alapvetően KÉT ÉJSZAKÁRA FOGLALHATÓ, mivel ennyi idő alatt tudjátok felfedezni a környéket megfelelően, de épp annyira, hogy még ne unjatok rá. Ez alól kivételt képez a Vasárnap éjszaka, amikor egy éjszakát is nálunk tudtok tölteni. Ha szeretnétek, természetesen lehetőség van kettőnél több éjszakát is nálunk tölteni, ebben az esetben egymás után több dátum lefoglalására van szükség.

HÉTKÖZNAP  

Hétfő-Kedd vagy Szerda-Csütörtök esték

79 990 Ft / 2 éj  

HÉTVÉGE

Péntek-Szombat esték, Ünnepnapra eső foglalás

85 990 Ft / 2 éj 

"EGYÉJSZAKÁS KALAND" 

Vasárnap este

 39 990 Ft / éj 

Háziállat elszállásolása

7 500 Ft / alkalom

A jurtában közepesnél nagyobb testű kutyából egyszerre egyet tudunk fogadni! A fenti díj tartalmazza a háziállat utáni takarítást, illetve a jurtához történő befuvarozását is.


Nem kérünk kauciót és végtakarítási díj sincs, azonban ha a jurta extrém módon koszosan kerül visszaadásra, plusz takarítási díjat számolhatunk fel, ezért kérünk benneteket, hogy a cipőket hagyjátok a bejáratban! A keletkezett károk megtérítéséért (törött tárgyak, maszatos fal, sáros-ételfoltos textíliák, stb.) felelősséggel tartoztok.A dézsa és a szauna használata korlátlan, térítésmentes. A fenti árak tartalmazzák a dézsa és a szauna fűtéséhez szükséges brikettet és a tüzifát is.


Felhívjuk figyelmeteket, hogy a foglalás leadásával egyidejűleg Házirendünket elfogadjátok! Házirendünket az alábbi gombra kattintva olvashatjátok.


Az érkezés napján 15:00 és 16:30 között tudunk benneteket fogadni!

(Ennél későbbi érkezési időpont esetén 5000 Ft díjat számítunk fel. A megadott időpontnál későbbi érkezési szándékotokat legkésőbb tíz nappal az érkezés előtt jelezzétek nekünk!)


FOGLALJ MOST, FIZESS KÉSŐBB!

Foglaláskor mindössze 10 000 Ft előleg megfizetésére van szükség (a foglalás leadását követő három napon belül), a fennmaradó összeget ráértek pár nappal érkezés előtt átutalni. A foglalás lemondására az érkezés előtti tizedik napig van lehetőség, ebben az esetben a befizetett összeg visszajár.


TUDNIVALÓK: Az alábbi táblázatban az érkezés napját kiválasztva tudtok foglalni. Értelemszerűen hétfői érkezést választva a foglalás hétfő és kedd éjszakára értendő, szerdai érkezést választva a szerda és csütörtök estéket foglaljátok le, pénteki érkezés estén pedig a péntek és szombat esték lesznek lefoglalva. A vasárnapi nap kiválasztásával pedig a vasárnap estét foglaljátok le. 

A FOGLALÁS LEADÁSÁT KÖVETŐEN KÜLDÜNK NEKTEK EGY AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÓ E-MAILT, MELYBEN MINDEN INFÓT MEGTALÁLTOK. KÉRJÜK NÉZZÉTEK MEG A SPAM MAPPÁT IS, MIVEL SOK ESETBEN OTT KÖTNEK KI EZEK AZ E-MAILEK!

FIZETÉSRE UTALÁSSAL VAGY PÉNZTÁRI BEFIZETÉSSEL VAN LEHETŐSÉG, SZÉP KÁRTYÁT SAJNOS NEM TUDUNK ELFOGADNI!