A jurta Zala megyében, a magyarszerdahelyi dombok között fekszik, megközelítése egy mezőn és a dombokon át lehetséges. Mivel az út személyautóval nem járható, a főúttól terepjáróval viszünk tovább Benneteket és a csomagokat.

Autóval a 74-es út mellett található Régi Csárda Panzióig tudtok jönni, itt találkozunk. (Gyalogosan a jurtától az autóig kb. 15 perc az út, ha időközben valamiért szükség lenne rá.) Távozáskor természetesen csomagostul visszaviszünk titeket a csárdához. Az autót a csárda mellett tudjátok hagyni, biztonságos helyen. A csárdában ott laknak a tulajok, mi is napjában többször járunk arra, nem kell tartani attól, hogy ellopják. Maradt már nyitva autó három napig, lehúzva felejtett ablakból is volt már több és eddig még mindig minden sértetlen maradt! :)

Ha vonattal érkeztek, Nagykanizsáról tudunk nektek transzfert biztosítani, melynek díja 11 000Ft (oda-vissza utat is tartalmazza, a vasúttól a jurta kb. 25 perces út)

Kérünk benneteket, hogy transzfer igényeteket foglalásnál jelezzétek felénk!

Ha terepjáróval vagy pickuppal jöttök, lehetőségetek van saját autóval bejönni a jurtáig, de ezzel kapcsolatban kérjük, hogy előzetesen egyeztessünk!