Házirend

A jurta elfoglalásával és a kulcs átvételével egyidejűleg a Házirendet és annak teljes tartalmát magatokra nézve kötelezőnek fogadjátok el az itt tartózkodásotok alatt! FELHÍVJUK FILGYELMETEKET, hogy a Házirend be nem tartása jogi következményeket vonhat maga után!

Általános kérésünk mindenkihez:

Mivel a vendégház az erdőben helyezkedik el, kérjük, hogy fokozottan ügyeljetek a környezet megóvására, ne szemeteljetek, az erdőben élő állatok nyugalmának érdekében kerüljétek a hangoskodást!

Távozás:

Az elutazás napján délelőtt 10.00-ig kérjük elhagyni vendégház területét. Ellenkező esetben pótdíjat számíthatunk fel!

Felelősségvállalás:

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből, valamint mulasztásból származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak! Ide értve különösen az emberi mulasztás miatt okozott tűzeseteket! A vendégház teljes eszmei értéke berendezéssel illetve az egyéb kiegészítőkkel (pl.: dézsafürdő, szauna) 15 000 000 Forint.

A vendégházban és a hozzá tartozó területen mindenki saját felelősségére tartózkodik!

Házigazda a vendégek vagyontárgyaiért felelősséget nem vállal! A házigazda semmilyen felelősséget nem vállal, és kártérítés megfizetésére nem kötelezhető természeti csapás, tűz, illetve önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért.

Amennyiben a házigazda gyanítja, hogy a berendezésben kár keletkezett, a vendég köteles beengedni a házigazdát a szállásra, hogy ellenőrizze a helyzetet.

Vízhasználat:

A jurta vízellátását fúrt kút szolgáltatja, melynek vízhozama nagyon kicsi, ezért fokozottan kérünk benneteket, hogy amennyire lehet, spóroljatok a vízzel!

Ha szivárgást tapasztaltok valahol, azt azonnal jelezzétek nekünk!

Dohányzás:

A jurtában és a közvetlen közelében a dohányzás TILOS! 

Tűzrakás:

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Mielőtt otthagynátok a tűzrakó helyet, kérjük győződjetek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltottátok!

Háziállatok:

Kutyabarát szálláshely vagyunk, azonban az erdő közelsége és a nagylétszámú vadállomány miatt kérjük, hogy csak olyan állatot hozzatok magatokkal, aki jól nevelt, szófogadó.

Kérjük, hogy a sáros, nedves mancsokat a jurtába lépés előtt mindig töröljétek le az erre a célra bekészített törölközővel!

A háziállatok által okozott kárt minden esetben jelezzétek nekünk, amennyiben ez nem történik meg, utólag számítjuk fel a helyreállítás költségét!

Parkolás:

A parkoló gépkocsikban esetlegesen bekövetkezett károkért és a bennük hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

Takarítás:

A jurtát érkezéskor tisztán kapjátok, itt létetek alatt azonban nektek kell gondoskodni az esetleges takarításról, amihez minden szükséges eszközt megtaláltok a jurtában. Kérjük, hogy távozáskor igyekezzetek magatok után rendet hagyni!

Sáros, nedves cipővel ne menjetek be a jurtába. Amennyiben a jurta berendezésében vagy az ágyneműben, törölközőkben mosással nem helyrehozható kár keletkezik, azt kötelesek vagytok megtéríteni! Különösen figyeljetek rá, hogy a textíliák ne legyenek sárosak, mivel a fehér anyagokból, azt nem tudjuk kimosni, cserélnünk kell.

Amennyiben kár keletkezik, az alábbi összeget számlázzuk ki nektek:

  • Kis méretű törölköző 1500 Ft/db
  • Nagy fürdőlepedő: 3000 Ft /db
  • Ágynemű: 7 500 Ft/garnitúra


A jurta mindenkori bérleti díja az Árak és Foglalás menüpontban foglaltaknak megfelelően kerül felszámításra, melyről a foglalást követően minden esetben e-mailben is tájékoztatunk Benneteket.


Házirendünk egyúttal Bérleti szerződésnek is minősül!